Are un chip de înger, dar a fost aruncată în temnița cu 91 de bărbați periculoși. Care e motivul

 
Criminala in serie
Criminala in serie
Criminala in serie Criminala in serie Criminala in serie

Are chip de înger, dar este una dintre cele mai crude criminale în serie din Europa. Fiind considerată extrem de periculoasă, femeia de 40 de ani a fost trimisă într-o închisoare de bărbați cu măsuri de maximă siguranță.

Estibaliz Carranza (40 de ani), una dintre cele mai atrăgătoare şi periculoase ucigaşe, a fost prima femeie întemnițată într-o închisoare pentru bărbaţi, potrivit publicației Lost MisFits.

Un tribunal din Viena a condamnat-o în 2012 pe Estibaliz Carranza Zabala la închisoare pe viaţă, fiind ţinută totodată sub supraveghere psihiatrică.

"Asasina cu chip de înger", aşa cum a denumit-o presa internaţională, i-a împuşcat pe cei doi bărbaţi şi i-a tăiat bucaţi. Apoi a pus bucăţile în pungi de plastic şi le-a ascuns în pivniţă, acoperindu-le cu ciment. În iunie 2011, rămăşiţele lor au ieşit la iveală în urma introducerii de ţevi în zonă.

Prima victimă a femeii a fost soţul său, Holger Holz, de 32 de ani, pe care l-a ucis în 2008 pentru că nu accepta să se despartă.

Pe amant, Manfred Hinterberger, l-a omorât în 2010, după o ceartă la beţie. Estibaliz a fugit în Italia, unde a fost arestată. Era gravidă şi s-a măritat cu noul ei iubit în martie 2012, în puşcărie.

Estibaliz Carranza a fost mutată de la Schwarzau, la 50 de mile distanță, la un centru special în Asten, în apropiere de orașul Linz din Austria. Închisoarea în care va sta Carrnaza are dotări de ultimă generaţie, iar ea a fost prima femeie transferată acolo, în mijlocul a 91 de bărbaţi foarte periculoşi. Autorităţile au anunţat că vor mai muta în locaţia respectivă câteva femei foarte periculoase.

În închisoarea de bărbați, renovată după ultimele standarde, urmează să ajungă alte 13 femei extrem de periculoase, arată sursa citată.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?