Arborii plantaţi la Comăneşti în campania "România prinde rădăcini", lăsaţi de izbelişte de autorităţi

 
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Unii fac, alţii desfac. Zece hectare de teren, împădurite la iniţiativa Realitatea TV au fost lăsate de izbelişte de autorităţile locale. Paza se face de mântuială şi animalele domestice ajung să pască printre puieţii firavi. Se întâmplă la Comăneşti, în Bacău, unde peste patru mii de voluntari au plantat zeci de mii de puieţi în cadrul campaniei România prinde Rădăcini.


Plantaţia ar fi trebuit să fie supravegheată non-stop pentru ca animalele domestice să nu pătrundă în zonă, iar oamenii să nu calce în picioare puieţii. Pentru aceasta, Consiliul Judeţean Bacău şi Primăria Comăneşti au semnat un contrat de pază cu Poliţia comunitară. Localnicii au văzut până acum că paza lasă de dorit.

"Aici am văzut la 20 de vaci care păşteau exact după o lună de la plantaţie şi le-am întors din zonă la vale (...) afectrează pentru că vaca paşte, smulge puietul respectiv şi noi înseamnă că am muncit de geaba şi am făcut plantaţia asta în zadar", a declarat Gheorghe Dascălu, un proprietar.


Citeşte mai mult pe www.anchete.realitatea.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?