”Arătătorul” de la picior e mai lung decât celelalte degete? Ce spune asta despre tine

 

Reflexologii sunt convinși că laba piciorului dezvăluie totul despre o persoană, pornind de la funcționarea digestiei până la starea relaților interumane. Astfel, o simplă inspecție a fizionomiei degetelor te poate ajută să afli dacă ești o persoană curajoasă ș aventuroasă sau o persoană liniștită și dornică de armonie.

Degetul mare

Persoanele al căror deget mare este cu mult mai lung decât celelalte degete de la picioare sunt inteligente și creative. Ele găsesc întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă. Sunt capabile să privească lucrurile din toate unghiurile, dar pot avea probleme de concentrare și de îndeplinire a planurilor pe care și le propun.

Daca degetul mare este mai mic decat celelalte degete, inseamna ca esti capabil sa indeplinesti mai multe sarcini simultan. Esti un administrator competent si eficient. Adeseori te folosesti de carisma pentru a-ti impune ideile.

Arătătorul 

Persoanele cu un deget "aratator" lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice si creative, dar si autoritare si competitive. Sunt, insa, mereu in cautare de armonie.

Degetul mijlociu

Persoanele cu un deget "mijlociu" lung sunt energice si ingenioase, mai ales la locul de munca. Sunt firi perfectioniste, iar determinarea si energia de care dau dovada le ajuta de multe ori sa isi concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este ca se implica prea mult in activitatile de serviciu ca sa le mai ramana timp si pentru familie si distractie. Persoanele cu un deget mijlociu scurt gusta viata din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

Degetul inelar

Persoanele care au degetul inelar de la picior lung si drept pun mare pret pe familie. Daca degetul este arcuit, inseamna ca sunt sortiti sa aiba parte de necazuri in relatiile cu cei dragi. Sunt persoane empatice, devotate si implicate, dar tind sa fie nefericite in viata de familie. In plus, le este foarte greu sa se detaseze de problemele celor din jur. Trebuie sa invete sa se destinda si sa nu-si mai faca mereu griji cu privire la problemele altora. Persoanele cu un deget inelar scurt sunt exact opusul celor de mai sus, relatiile personale si chestiunile familiale nefiind nici pe departe atat de importante pentru ele.

Degetul mic

Persoanele al caror deget mic de la picior este foarte scurt au un comportament copilaros. Fug de responsabilitati si se plictisesc repede. Din acest motiv, sunt mereu in cautare de lucruri noi care sa le capteze interesul. Sunt firi distractive, calme si glumete.

Persoanele care poseda abilitatea de a-si misca degetul mic de la picior independent de celelalte degete sunt firi impulsive, aventuroase si fermecatoare. Cele care nu au aceasta abilitate prefera rutina si ordinea, si pun mare pret pe loialitate.

sursa: secretele.com

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?