Apelul absurd al primarului sectorului 4, către cetăţeni, după ce străzile s-au inundat, din nou

 

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a convocat întreaga echipă de intervenţie în situaţii de urgenţă pentru limitarea efectele căderii masive de apă, de sâmbătă, din Bucureşti. Băluţă le cere bucureştenior să evite transportul cu maşinile personale.„Echipe ale Primăriei Sectorului 4 şi ale societăţii Veolia (concesionarul reţelei de apă-canal din Bucureşti) acţionează pentru decolmatarea gurilor de canal blocate din zone ale sectorului precum – Bulevardul Metalurgiei, intersecţia străzilor Şincai şi Lânăriei, intersecţia arterelor Vişasa şi Tineretului sau Bulevardul Alexandru Obregia, în dreptul numărului 36A. Aceştia utilizează 5 motopompe pentru îndepărtarea apei, 5 perii pentru îndepărtarea depunerilor de noroi de pe carosabil şi 5 maşini speciale de intervenţie în situaţii precum cea de faţă, ale societăţii Veolia. Pentru moment, nu au fost raportate situaţii privind gospodării inundate ori alt fel de pagubă materială cauzată de ploaia abundentă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 4, transmis sâmbătă.

Capitala s-a aflat sâmbătă sub cod portocaliu de precipitaţii, iar mai julte srăzi din oraş a fost inundate în urmă căderilor masive de apă.

„Rog cetăţenii sectorului 4 să evite pe cât posibil circulaţia cu mijloacele personale de transport, mai ales în zonele în care echipele noastre sunt la lucru. Pentru orice fel de problemă s-ar putea ivi în perioada valabilităţii codurilor de vreme rea, echipele noastre de intervenţie pot fi contactate la numărul unic de urgenţă în sectorul 4: 021. 9441”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?