Apel emoţionant al Nadiei Comăneci: Mergeţi la filmul despre tragedia de la maternitatea Giuleşti

Nadia Comaneci si fundaţia condusă de marea gimnastă susţin proiectul „Scurtcircut”, filmul inspirat din tragedia de la Maternitatea Giuleşti, care ajunge în cinematografe pe 23 februarie. Potrivit unui comunicat al fundaţiiei, banii încasaţi din bilete vor fi folosiţi pentru dotarea maternităţilor cu incubatoare pentru prematuri. „Scurtcircuit”, regizat de Cătălin Saizescu, are la bază fapte şi întâmplări reale din timpul tragediei de la maternitatea Giulesti, din august 2010, în urma căreia şase bebeluşi au murit, iar alţi cinci au rămas cu sechele şi traume pentru toată viaţa.

Scurtcircuit este un film despre tragedia de la Maternitatea Giuleşti, dar nu 100%. Filmul vorbeşte despre viaţa reală, despre disperare şi despre speranţă. Dar mai ales despre speranţă. Şi despre ce putem face noi ca ea să nu moară. Să oferim o şansă copiilor născuţi prematur! Mergeţi la film!”, a afirmat Nadia Comăneci.

"Scurtcircuit” a primit un premiu la festivalul de film de la Shanghai, fiind prima peliculă românească din toate timpurile selectată în competiţia oficială a unuia dintre cele mai importante festivaluri de profil din Asia. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?