Strigăt de ajutor al unor actori. Colega lor luptă cu o boală cumplită

O actriță o Teatrului de Stat Constanța are nevoie de ajutor pentru a ieși biruitoare dintr-o luptă grea cu o boală cumplită.Maria Lupu Vasilescu are nevoie de 20.000 de euro pentru o operație dificilă. Colegii actriței au lansat un apel umanitar pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat.

"Un OM cu suflet mare, colega noastră, actrița Maria Lupu Vasilescu are nevoie de ajutorul nostru! Ea se află internată în acest moment pentru un anevrism care, în urma analizelor s-a descoperit că nu poate fi operat clasic. Singura posibilitate este embolizarea, iar aceasta nu se poate face decât la o clinică privată. Costul unei asemenea operații este de aproximativ 20.000 de euro. Locul în care se află situat anevrismul nu permite o operație clasică, existând riscuri foarte mari. Colectivul TSC îi este alături în această situație critică, solicitând pe această cale sprijinul dumneavoastră!", se arată pe pagina de Facebook a Teatrului de Stat, scrie  reporterntv.ro Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?