Apariţia lui MM Stoica la Realitatea Sportivă i-a produs un regret lui Boloni: "Sper să mă audă"

 

Mihai Stoica, fostul director sportiv al FCSB, a fost prezent acum două zile în studioul emisiunii Realitatea Sportivă. Astăzi, antrenorul Ladislau Boloni a spus că această apariţie publică a lui MM Stoica, de la Realitatea TV, l-a determinat să îşi exprime regretul pentru că l-a numit "pușcăriaș" pe Stoica în urmă cu câteva luni şi că speră ca MM să vadă mesajul.

"Știu că înaintea derby-ului Craiova - Steaua, M. Stoica a avut o intervenție la TV. Această intervenție a dânsului mi-a dat ideea să mă întorc din nou spre el și să-mi exprim prin această cale regretul pentru cuvântul folosit. Sper ca de data asta să mă audă și să mă înțeleagă", a scris Boloni, într-un mesaj adresat gsp.

Intervenţia TV la care s-a referit Ladislau Boloni a fost prezenţa lui Mihai Stoica în studioul Realitatea TV, la emisiunea moderată de Claudiu Giurgea acum două zile.

Redăm scrisoarea integrală a lui Ladislau Boloni:

"La începutul anului, in ianuarie, GSP a publicat un interviu amplu cu mine. Cu această ocazie, câteva persone amintite în interviu au avut reacții nervoase la cuvintele mele, neobișnuit de curajoase, dar sincere. Aceste reacții nervoase m-au făcut ca imediat să recitesc textul de câteva ori. Eduard Apostol, jurnalistul, foarte corect a folosit cuvintele mele, deci nu am nimic  să-i reproșez. Reacțiile negative nu m-au deranjat. Totuși, imediat am simțit că folosirea unui cuvânt a fost o mare greșeală din partea mea. 

In articol, tangențial, s-a vorbit și despre domnul Mihai Stoica. În legătură cu el am greșit. Am folosit cuvântul «pușcăriaș», și indiferent ce s-a întâmplat în viață, nu aveam dreptul la o asemenea expresie. Un cuvânt rău folosit provoacă pagube mai mari decât o palmă. Acest cuvănt rănește, chiar umilește. Imediat am regretat și regret și acum că m-am folosit de el. 

Am încercat să-mi repar greșeala. L-am căutat de mai multe ori la telefon. Prin SMS și mesaj vocal l-am înștiințat că, de pe telefonul cu număr francez, Bölöni L. dorește să discute cu el. Nimic. Niciun răspuns.  Poate și-a schimbat numărul de telefon. Poate că nu mai dorea să vorbească cu mine. În acest din urmă caz, îl înțeleg pe deplin. 

Știu că înaintea derby-ului Craiova - Steaua, M. Stoica a avut o intervenție la TV. Această intervenție a dânsului mi-a dat ideea să mă întorc din nou spre el și să-mi exprim prin această cale regretul pentru cuvântul folosit. Sper ca de data asta să mă audă și să mă înțeleagă. 

Și viața continuă...”

Ladislau Boloni"


În replică, Mihai Stoica a postat pe Facebook următorul mesaj: "Doar mari campioni pot avea un astfel de discurs. Respect, Bölöni Laszlo!"


.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?