Autoritățile vor instala aparate cu bon pentru TAXI în Centrul Vechi

 

Sistem împotriva taxiurilor pirat din Centrul Vechi al Capitalei. Autoritățile vor instala terminale de comandă electronice, asemănătoare celor de la Aeroportul Otopeni. În acest fel, clientul va primi un bon de ordine, iar negocierea tarifelor va fi eliminată, potrivit Realitatea TV.

Prima impresie pe care și-a făcut-o Elena despre București n-a fost una tocmai plăcută. Chiar de la aeroport, a dat peste un taximetrist care i-a dublat prețul cursei. 

Dar de acum știe un lucru sigur: nu se va mai urca în taxiurile din Capitală. 


Această părere e împărtășită de mulți clienți.

Ca să nu se mai întâmple așa, autoritățile spun că vor implementa automate de comenzi într-una din zonele celebre pentru "negocierea tarifelor". Centrul istoric. 

Automatele vor fi asemănătoare celor de la Aeroportul Otopeni. Proiectul e în stadiu final. Mai e nevoie de obținerea unor avize pentru faptul că în zonă sunt monumente istorice. 


Asta își doresc și autoritățile. Mai ales că au primit nenumărate reclamații din partea clienților. În București sunt, în prezent, peste 9.500 de licențe de taxi. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?