Prinţul Philip, la 96 de ani, la ultima apariţie oficială! GAFA URIAŞĂ a The Telegraph: l-a UCIS!

 
Prinţul Philip al Marii Britanii
Prinţul Philip al Marii Britanii
FOTO: telegraph.co.uk
Prinţul Philip al Marii Britanii

Ducele de Edinburgh, în vîrstă de 96 de ani, şi-a făcut pentru ultima dată apariția în calitate de Căpitan General al forțelor de comandă al Marinei Regale. Astfel, Prințul Philip își va încheia misiunea sa în serviciul public printr-o paradă militară desfășurată la Buckingham Palace, anunță serviciul de presă al Casei Regale, citată de Unimedia. 

În decursul acestei săptămâni, soțul Reginei Elizabeta a II-a, Prințul Philip îşi va îndeplini ultima vizită oficială, la cei 96 de ani ai săi. 

Ziarul britanic The Telegraph a făcut o gafă, publicând pe prima pagină un titlu din care reieşea că Prinţul Philip ar fi murit, chiar dacă în titlu se afla, repetată, "A nu se publica". La scurt timp, articolul a fost retras, iar The Telegraph şi-a cerut scuze. 

(w460)

Pe toată durata serviciului său (1952-2017), Ducele de Edinburgh a efectuat 637 de vizite oficiale în afara regatului, a ținut 5496 de discursuri și este autorul a 14 cărți publicate. Până în prezent, Prințul Philip este patron a 785 de organizații.

În pofida tuturor declarațiilor, Ducele de Edinburgh nu exclude posibilitatea de a apărea alături de soția sa și mai departe, în calitate de însoțitor.

În luna noiembrie curent cuplul regal va aniversa 70 de ani de căsnicie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?