Anunţul care o să-l surprindă pe Arnold Schwarzenegger: cine o să-i poarte numele?

Un entomolog american a surprins comunitatea ştiinţifică, dar a stârnit şi zâmbete prin solicitarea pe care a făcut-o. Savantul a propus, nici mai mult, nici mai puţin, ca o nouă specie de muscă pe care a descoperit-o în regiunea Amazonului brazilian a poarte numele ştiinţific Megapropodiphora ARNOLD, în onoarea fostului culturist, actor şi politician de origine austriacă Arnold Schwarzenegger, informează revista Biodiversity Data Journal, citattă de Agerpres.

"Imediat ce i-am văzut picioruşele din faţă mai umflate am ştiut că trebuie să numesc această nouă specie în onoarea lui Arnold (Schwarzenegger)", notează entomologul Brian Brown, de la Muzeul de Istorie Naturală din Los Angeles în investigaţia sa.

Musca Megapropodiphora Arnoldi are picioruşele din faţă mai dezvoltate comparativ cu corpul, având o lungime de doar 0,395 milimetri. Spre deosebire de perechea de picioare din faţă, care i-au adus şi această denumire, picioarele medii şi cele din spate sunt considerabil mai mici.

Entomologul californian a avut un succes considerabil în găsirea unor noi specii de muşte de dimensiuni mici. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?