ANUNŢ IMPORTANT. Toţi utilizatorii eBAY trebuie să îşi schimbe parolele

Anunț surprinzător de la eBay
Anunț surprinzător de la eBay

Celebrul site de anunturi online le recomanda utilizatorilor sa faca acest lucru.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce resturi din bucătărie trebuie să adaugi în solul trandafirilor. Vei avea cele mai frumoase flori, vor crește armonios

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Perioada care va fi luată în calcul la obținerea pensiei: ”Este o noutate! Stagiul de cotizare va crește cu câțiva ani!”

Articol partener

PUTEREA.RO

La New York începe un proces istoric: Trump va fi judecat pentru tăinuirea banilor

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Programul trenurilor CFR Călători în minivacanța de 1 Mai și Paște

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Reacţia Ambasadei Iranului în România, după atacul asupra Israelului: Am acționat în legitimă apărare în limitele articolului 51 din Carta ONU

Actual

Nu știm ce mâncăm! România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pui: raport cu concluzii îngrijorătoare
Nu știm ce mâncăm! România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pui: raport cu concluzii îngrijorătoare
România testează o probă pentru 200 de tone de carne de pasăre, sunt datele îngrijorătoare de la Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor. În raportul oficial al instituției europene apare că laboratoarele din țara nostră au făcut doar 2.721 de teste pentru peste 522 de mii de tone de carne de pasăre. Loturile de carne au provenit din producția internă sau a adusă din afara țării. 

Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea până pe 13 mai 2024 și de când cresc temperaturile
Prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea până pe 13 mai 2024 și de când cresc temperaturile
Reprezentanții Administrației de Meteorologie au publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, oferind o imagine detaliată a condițiilor meteo așteptate în România până pe 13 mai 2024. Analiza se concentrează pe abaterile medii săptămânale ale temperaturii și cantităților de precipitații în România. Specialiștii au transmis când revine vremea bună și câte grade vor fi în termometre de Paște.

Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de  255.000 de lei
Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de 255.000 de lei
Poliţiştii constănțeni efectuează, marţi, percheziţii la locuințele a două persoane bănuite de înşelăciune şi fals în declaraţii. Potrivit IPJ Constanța, acestea sunt acuzate că au primit bani în avans pentru cumpărarea unor locuinţe pe care, de fapt, nu le deţineau şi care nici nu erau de vânzare. Prejudiciul estimat nu este deloc de neluat în seamă. Din contră, acesta se ridică la suma de 255.000 de lei.

Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților
Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților. De ce nu îi va opri pe jucătorii împătimiți
Deși legea care interzice accesul la păcănele a fost votată, o mare parte din populația României va avea în continuare acces la sălile de jocuri. Legea nu este aplicată peste tot, ci doar în satele și orașele mici. În schimb, în localitățile cu peste 15.000 de oameni sălile de jocuri sunt arhipline și se găsesc la fiecare colț de stradă. 

știință și tehnologie

Instagram
Schimbare majoră la Instagram. Unele fotografii vor fi blurate automat. Care este motivul
Instagram va testa funcţii care blurează mesajele care conţin nuditate, pentru a proteja adolescenţii şi pentru a preveni potenţialii escroci să ajungă la ei, a anunţat joi compania mamă Meta, în timp ce încearcă să atenueze îngrijorările cu privire la conţinutul dăunător din aplicaţiile sale, transmite Reuters.

Fotografie detaliată a fenomenului solar(foto: Petr Horálek, Josef Kujal, Milan Hlaváč)
Fenomen straniu în timpul ECLIPSEI totale de Soare. Ce au fost fulgere roșii observate de multă lume?
Un fenomen aparent bizar observat în timpul eclipsei totale de Soare din 8 aprilie a stârnit o vie controversă. Este vorba despre erupțiile la nivelul suprafeței solare, asemănătoare unor fulgere roșiatice, pe care mulți le-au considerat a fi manifestări ale așa-numitelor explozii solare.

Argintul viu este un ingredient de bază și în tradițiile vrăjitorești
Ce se întâmplă dacă atingi mercurul? De ce este periculos să spargi un termometru
Mercurul a căpătat, de-a lungul secolelor, renumele sinistru de a fi unul dintre cele mai toxice elemente chimice cu care omul poate intra în contact. Poveștile cu vrăjitoare și cazurile reale de otrăvirea cu mercur, unul dintre cele mai popularizate fiind cel al lui Napoleon Bonaparte, au contribuit la formarea aceste imagini sumbre. Introducerea pe scară largă a termometrelor cu mercur a adus o nouă provocare și un risc mărit de a intra în contact cu metalul periculos. Interesant este că, în ciuda concepției popularizate, dacă atingem "argintul viu" cu mâinile goale nu ne expunem unui risc chiar atât de mare.

Bărbatul care a primit un rinichi modificat genetic, externat din spital. Cum se simte
Bărbatul care a primit un rinichi modificat genetic, externat din spital. Cum se simte
Moment istoric în domeniul transplantului! Primul bărbat care a primit un rinichi modificat genetic de la un porc a fost externat din spital, la două săptămâni de la operația revoluționară. 

Ultimele stiri

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere
Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu recuperează spectaculos din distanța față de contracandidați în cursa pentru Primărie.

Ozempic/Profimedia
Operațiunea "Blocada", în online. Peste 250 de site-uri care vindeau medicamente pentru slăbit și diabet contrafăcute au fost închise: care erau principalele piețe de desfacere
O firmă de securitate cibernetică a eliminat peste 250 de site-uri web care vindeau versiuni false ale medicamentelor pentru slăbit şi diabet din clasa GLP-1, extrem de populare în perioada asta. Site-urile web eliminate pentru vânzarea de GLP-1 false au reprezentat puţin peste 15% din cele 1.655 de site-uri web raportate de BrandShield anul trecut pentru comercializarea de medicamente contrafăcute, inclusiv medicamente legate de hormoni, medicamente pentru sistemul nervos central şi tratamente pentru cancer. 

Prognoza meteo pe două săptămâni. ANM anunță o răcire accentuată: zonele lovite de furtuni
Prognoza meteo pe două săptămâni. ANM anunță o răcire accentuată: zonele lovite de furtuni. Cum va fi vremea până pe 28 aprilie
Temperaturile scad brusc, în următoarele două săptămâni, iar ploile încep să-și facă tot mai simțită prezența. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 15-28 aprilie. 

Un accident nuclear la Zaporojie ar putea avea consecințe mai dramatice decât cel de la Cernobîl
Pericol de accident nuclear la cea mai mare centrală din Ucraina, la distanța relativ mică de granița României
"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la cea mai mare centrală nucleară din Europa, de la Zaporojie, a avertizat şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică. Oficialul a precizat că atacurile din ultima vreme asupra gigantului energetic prezintă un grad ridicat de risc, chiar dacă reactoarele sunt oprite.



Vezi emisiunile Realitatea Plus