Anunţ important despre biletele la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu 2018

Biletele la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) vor fi cu cinci lei mai scumpe faţă de ediţia de anul trecut, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac."Este o corecţie pe care am făcut-o. Ca să nu mai fie nicio diferenţă între biletul de pe site şi cel de la agenţie, toate biletele au crescut cu cinci lei", a explicat Constantin Chiriac.

Din luna martie, biletele la spectacolele de teatru de la Sibiu vor avea acelaşi preţ, indiferent dacă vor fi cumpărate de pe site-ul Teatrului Naţional "Radu Stanca" sau de la Agenţia Teatrală.

"Începând cu luna martie, am considerat important ca Teatrul Naţional Radu Stanca să treacă la un alt sistem de vânzare a biletelor. Astfel, vom lucra cu platforma entertix.ro. Facem această schimbare pentru că dorim ca biletele să se achiziţioneze direct de pe site-ul teatrului, astfel nu va mai fi nicio diferenţă de preţ între biletul cumpărat de pe site şi cel de la Agenţia Teatrală. Ţinem să facem această ofertă pentru toţi spectatorii noştri de pretutindeni, în aşa fel încât să existe egalitate de şanse pentru aceştia", a declarat Constantin Chiriac.

Preşedintele FITS a mai spus că în acest an vor fi "spectacole năucitoare", prezentate de mari companii din Australia, Canada şi Africa de Sud, dar şi alte spectacole din alte părţi ale lumii.

Cea de a 25-a ediţie a FITS, cea din acest an, va avea loc în perioada 8-17 iunie. O parte din spectacolele de la FITS au loc în aer liber, unde spectatorii au acces gratuit.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?