Anunţ devastator pentru Maria Grapini, după postarea cu "certificat de prost"

 

Anunţ devastator pentru Maria Grapini, după postarea cu "certificat de prost". USR Diaspora a reclamat-o la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, ca urmare a difuzării mesajului “Informăm diasporenii ca taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting".USR Diaspora consideră că mesajul distribuit pe Facebook de europarlamentarul Maria Grapini este jignitor pentru românii din Diaspora ce participă la mitingul din 10 august, din Piața Victoriei.

”Afirmațiile publice răspândite de Maria Grapini, o persoană cunoscută care exercită o funcție publică la nivel internațional, au efectul de a umili și demoraliza pe cei vizați. Mai mult, acest comportament induce ideea că un astfel de comportament este legitim și justificabil”, se arată în sesizarea USR Diaspora.

USR consideră că insultarea comunității românești din afara țării este cu atât mai gravă cu cât vine din partea unei persoane care ar trebui să ţină cont măcar de standarde morale pe care le impune funcția publică.

”În 1990, Ion Iliescu îi numea golani pe protestatarii din Piața Universității. Au trecut 28 de ani și limbajul multor politicieni români nu s-a îmbunătățit, mai ales atunci când sunt criticați,” a declarat Emanuel Stoica, președintele USR Diaspora.

USR Diaspora solicită CNCD să analizeze de urgență sesizarea, pentru că europarlamentari ca doamna Maria Grapini fac România constant de râs în Europa prin atitudinea și ideile pe care le promovează. 

sursă foto: FB/Maria Grapini

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?