Anunţ de ultimă oră pentru şoferi! Sancţiunile sunt devastatoare!

Anunţ de ultimă oră pentru şoferi, lansat de Ministerul de Interne. Verificați-vă valabilitatea ITP a mașinii!Ministerul de Interne a lansat avertismentul pentru a le reaminti conducătorilor auto că, din 20 mai, cei surprinși în trafic cu ITP expirată vor rămâne fără talon și fără plăcuțele de înmatriculare. În plus, aminteşte comunicatul, se vor alege şi cu o amendă, dar şi cu o dovadă FĂRĂ drept de circulație. 

"Nu o să mai luați mașina decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR... deci, mult mai complicat!" avertizează MAI.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către poliţia rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.

Aceleaşi sancţiuni sunt valabile şi în cazul unui atutoturism cumpărat/vândut, dar care nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Puteți verifica AICI în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?