Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile?

 

Vremea: Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile? Prognoza meteo pentru următoarele trei zile.Vremea: Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă, cu valorile de temperatură ce se vor situa cu 6 până la 10 grade peste mediile caracteristice sfârşitului de octombrie. În zona Maramureşului va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde vor fi rafale de 65...75 km/h şi temporar în regiunile vestice, cu viteze de până la 45 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade. Dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea în Bucureşti

În capitală, dimineața 4...7 grade. Pe parcursul zilei, vremea va deveni deosebit de caldă, temperatura aerului urcând la amiază până la valori cu 8...9 grade mai ridicate decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul Carpaţilor Orientali, unde doar izolat şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă, unde vor fi rafale de 65...75 km/h. Vor fi...

Vremea duminică şi luni

Duminică, vremea se va menține deosebit de caldă, local cu abateri de peste 8...10 grade față de mediile multianuale specifice perioadei. Maximele peste 20 de grade în aproape toată ţara și peste 25 de grade la şes până la 27 de grade la Focșani. În vestul și nord-vestul teritoriului, unde pe spații mici vor fi ploi, trecător posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă, peste 65...70 km/h la rafală, în special în Munții Banatului, pe litoral și în regiunile vestice. Dimineața, izolat, va fi ceață.

În capitală, vremea deosebit de caldă va continua. Cerul va fi mai mult senin. Dimineața, 7-9 grade și temperatura maximă în jurul valorii de 26 de grade.

Luni. vremea va fi deosebit de caldă, deși majoritatea valorilor termice diurne vor fi mai scăzute decât duminică. Temperaturile maxime încă peste 20 de grade în toată ţara ajung la 25 de grade la Giurgiu, Călărași și Bacău. Vor fi izolat ploi slabe, în prima parte a zilei, în jumătatea de vest a țării. Vântul va avea intensificări în Banat, pe litoral și în zona montană înaltă. Dimineața, se va produce ceață în zonele joase de relief.

În Bucureşti, 9-11 grade dimineața și o maximă în jur de 24 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?