Anunţ de la Primăria Capitalei: ce decizie s-a luat în legătură cu RATB

 

Primăria Capitalei anunţă că se vor crea noi benzi unice destinate transportului în comun, prima urmând să fie implementată pe traseul care leagă Piaţa Presei Libere de Piaţa Dorobanţi. Sunt analizate 29 de trasee care ar putea avea benzi unice pentru autobuz si troleibuz şi 11 pentru tramvai.

"Într-o prima fază, va fi supus aprobăarii Comisiei Tehnice de Circulaţie un proiect pilot care vizează implementarea de benzi unice pe traseul care leagăa Piaţa Presei Libere de Piaţa Dorobanţi: b-dul Kiseleff-b-dul Mareşal Prezan-Calea Dorobanţi. După ce noile trasee vor fi aprobate de comisie şi vor primi avizul Brigăzii Rutiere, Administraţia Străzilor Bucureşti va implementa benzile unice pentru transportul public. La nivelul Municipiului Bucureşti sunt în analiza alte 29 de trasee pe care ar putea fi trasate benzi unice pentru autobuz şi troleibuz şi 11 trasee pe care s-ar putea implementa cale unică de rulare pentru tramvai", transmite Primăria Capitalei printr-un comunicat de presă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?