Anunţ de la Metrorex. Cum vor circula garniturile de metrou de la 1 Martie pe Magistrala 4

 

Începând cu 1 mai 2018, între stațiile Gara de Nord și Străulești, trenurile de metrou vor circula la un interval de maximum 8 minute, față de intervalul actual de 12 minute, anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă. 

În acest sens, în perioada 1 martie - 30 aprilie a.c., se vor desfășura ultimele lucrări pentru montarea echipamentelor de automatizare a traficului pe Magistrala 4, tronsonul Străuleşti - Parc Bazilescu. 

În perioada lucrărilor circulația se va desfășura astfel:

1 - 31 martie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti, firul 1, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord - Jiului - Gara de Nord, la un interval de 10 minute.
1 - 30 aprilie 2018, pe distanţa Străuleşti - Jiului - Străuleşti firul 2, circulaţia se va desfăşura în sistem pendulă, la un interval de 15 minute iar pe distanţa Gara de Nord 2 - Jiului - Gara de Nord 2, la un interval de 10 minute.

Pentru continuarea călătoriei spre staţiile de metrou Străuleşti sau Gara de Nord 2, pasagerii vor schimba trenul în staţia Jiului, de la cealaltă linie.

Odată cu finalizarea lucrărilor, circulația trenurilor de metrou, se va relua în condiții normale în ambele direcții, cu interval de succedare a trenurilor mai mic cu cel puțin 4 minute, față de intervalul actual de circulație.

Metrorex mulţumeşte călătorilor pentru înţelegere.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?