Anunţ BOMBĂ de la Banca Transilvania

 
Anunț BOMBĂ de la BANCA TRANSILVANIA
Anunț BOMBĂ de la BANCA TRANSILVANIA

Banca Transilvania a anunţat, pentru primele şase luni alea acestui an, un profit brut de 246 de milioane de lei, în creştere cu 17,5% faţă de rezultatul consemnat în primul trimestru din 2013.Banca Transilvania a înregistrat în semestrul I 2014 un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% față de aceeași perioadă a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit Economica.net.

"La sfârșitul primelor șase luni ale acestui an, activele băncii totalizează 33.899 milioane lei, soldul creditelor este cu 3,8% mai mare decât era la finalul anului 2013, iar totalul resurselor atrase de Banca Transilvania de la clienți este cu peste 4% peste nivelul de la sfârșitul anului 2013; nivelele atinse sunt peste cifrele bugetate" scrie în comunicat.
"În primul semestru din 2014 au fost acordate, atât companiilor, cât și persoanelor fizice, peste 66.300 de credite noi, în valoare totală de 5.200 milioane lei" mai spune banca.

„Primul semestru al acestui an a însemnat creştere continuă pentru BT - de la profit, volum al operaţiunilor, până la total active. Am atins ţinta de eficientizare a proceselor şi de creştere a veniturilor operaţionale, în contextul în care am continuat să credităm economia românească. Focusul nostru este, în continuare, creşterea creditării şi a veniturilor", a declarant Ömer Tetik, Directorul General al Băncii Transilvania.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 -1
g.g.
04 Aug 11:05
Din câte îmi amintesc, Banca Europeana a facut acum 2 ani o atentionare precum ca Banca Transilvania are un management defectuos si risca mult pentru asta, Numai ca Banca Transilvania (în plină criză) a marit numarul de agentii, a facut angajari, a avut dobanzi la depozite un pic mai mari ca ale celorlalte banci... si toate astea au dovedit ca managementul nu a fost defectuos, ci dimpotriva, a fost foarte bun....
Răspunde
2 -2
alex
04 Aug 12:58
13 Nahh.Profitul ala se datoreaza comisioanelor pe carduri si a dobanzilor si comisioanelor de la credite.Din asta traiesc bancile din Romania.Romanii isi tin din ce in ce mai putin banii in banci.Din acest motiv bancile ca sa aibe profit majoreaza comisioanele la carduri,credite sau inventeaza unele noi.Si asa sufera aia care au banii in banci.Pai la un concediu de o saptamana in strainatate daca platesti doar cu cardul,dai bancii 250 RON comisioane.Si uite asa se face profitul.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?