Anunt BOMBA de la Banca Transilvania

 
Anunt BOMBA de la Banca Transilvania
Anunt BOMBA de la Banca Transilvania

Banca Transilvania a investit în ultimii cinci ani circa 50 milioane euro în tehnologie, din care 20 milioane euro în noul sistem de core-banking, implementat de la începutul anului trecut, cota de piaţă crescând de la 8,1% la 9%, în funcţie de active, a declarat preşesedintele CA, Horia Ciorcilă."În 2009 ne-am propus să investim masiv în tehnologie şi datorită contextului, economia era blocată, cererea de credit aproape inexistentă şi nu prea aveam altceva de făcut. Am avut un sistem pe care am funcţionat zece ani, el se apropia de final, pentru că nu mai putea gestiona volumele, aşadar am fost obligaţi să-l schimbăm", a afirmat marţi Ciorcilă, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele Consiliului de administraţie a adăugat că investiţia în tehnologie va asigura creşterea băncii în anii următori, arătând că volumele de operaţiuni au crescut de trei ori în ultimii cinci ani.


"Cota de piaţă este importantă, dar mai important este volumul de operaţiuni. (...) Am fost oarecum anticiclici, am vrut să ne pregătim în perioada de criză pentru a putea creşte în perioada de revenire economică", a spus Ciorcilă.
Banca Transilvania a achiziţionat în 2011 sistemul de core-banking furnizat de compania Oracle, care a devenit funcţional de la începutul anului trecut.

Pentru implementarea acestui proiect au fost dedicaţi 40 de angajaţi ai băncii şi 20 de persoane din echipa Oracle.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 0
Clickbait
20 May 13:29
Un articol de PR banal acoperit de un titlu inselator. Pentru a fi respectat, trebuie sa fii respectabil.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?