Anunț de ULTIMĂ oră de la Facebook: rețeaua de socializare va lansa o nouă aplicație

Facebook se pregăteşte pentru lansarea unei noi campanii pentru a atrage mai mulţi creatori de conţinut video către platforma sa. 



Pentru a încuraja realizarea de conţinut original, compania pregăteşte o aplicaţie care va facilita înregistrarea şi editarea rapidă a clipurilor video şi care va oferi funcţionalitate în plus în timpul transmisiilor live. Aceasta va fi disponibilă exclusiv pe mobile, însă nu va fi accesibilă tuturor, scrie Go4it.

Momentan aplicaţia prezentată de companie în cadrul VidCon nu are un nume oficial, însă va fi strâns legată de ediţia „exclusivistă” a reţelei de socializare, Facebook Mentions. Astfel, doar celebrităţile, influencerii şi jurnaliştii vor primi noile funcţii (cel puţin pentru început), utilizarea Mentions fiind condiţionată de insigna de verificare a profilului.

Nu este clar când va fi lansată noua aplicaţie, însă publicul larg nu va putea să o folosească oricum. Probabil că aceste funcţii vor fi incluse în aplicaţia principală anul viitor, asemeni altor funcţii care au debutat mai întâi pe Facebook Mentions, precum livestreaming-ul.



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?