Anunț de la ANAF. Mii de locuri de muncă. Te poți angaja și fără examen

 

Fiscul vrea să recruteze sute de tineri, fără examen, în condiţiile în care sunt mii de posturi vacante și în următorul an vor pleca peste 20 de mii de angajați. Anunțul a fost făcut luni de președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, la Realitatea TV.

ANAF intenţionează să treacă la un proces de întinerire a instituţiei, în condiţiile în care se confruntă cu un val de pensionări în următorul an, a declarat luni Mirela Călugăreanu, preşedintele ANAF, la Realitatea TV. 

O treime din personalul ANAF are mai mult de 51 de ani, iar instituția are foarte multe posturi vacante în acest moment.

„33% din personalul actual al ANAF are peste 51 de ani. Deci anii care vin ne vor crea o problemă din acest punct de vedere. Anul acesta şi la anul ies la pensie 2.500 de oameni din 23.500, o pondere semnificativă”, a spus Mirela Călugăreanu.

În legătura cu declarația ministrului de Finanțe din această vară privind eliminarea concursurilor la angajarea în ANAF, Călugăreanu a spus că acest lucru este posibil și nu este deloc riscant.

„Să încercăm să împrospătăm, să reîntinerim Fiscul din România”, a spus șefa ANAF 

Şefa ANAF spune că tinerii cărora le predă la ASE s-au declarat interesaţi de o carieră în sistemul public şi că instituţia va angaja tineri fără examen, aceştia urmând să fie instruiţi în interiorul sistemului. Procesul de selecţie va fi făcut în funcţie de mediile de la facultate şi notele de la anumite discipline, a precizat Mirela Călugăreanu.

Şefa ANAF a spus că în jur de 3.000 de posturi vacante ar putea fi transformate în posturi de debutant.

Pe de altă parte, în 2020 instituţia va avea o mare parte din activitate informatizată, situaţie care va permite o serie de transferuri interne.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
IONESCU
02 Oct 16:37
FARA EXAMEN
Răspunde
0 0
Preutesi Lacramioara
02 Oct 16:33
AS DORI SI EU SA MA ANGAJEZ .
Răspunde
0 0
Teo
01 Oct 22:47
e bine dar sa se tina cont si de facebook
Răspunde
0 0
Iar FARA EXAMEN !? Muncesc cumva gratuit !????
01 Oct 21:06
Ridicol incercarea de a recruta noi slugi care sa le serveasca afacerile ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?