Antonescu: Sunt îngrozit nu de casetă, ci de reacţia preşedintelui

Crin Antonescu
Crin Antonescu
FOTO: gandul.info
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară, că nu îl interesează foarte mult dacă e trucată caseta sau nu, ci importantă este reacţia preşedintelui.


Antonescu s-a declarat "îngrozit" de reacţia lui Traian Băsescu, care a spus că va trebui să verifice mai întâi imaginile şi va reveni cu o explicaţie publică în cursul zilei de vineri.

"Eu personal nu ştiu dacă imaginile sunt trucate sau nu. Nu cred că sunt trucate, dar nu are importanţă. Nu ştiu cine le-a dat sau cine le-a adus. Am vorbit din campanie că o să înceapă mizerii în turul II. Din punctul meu de vedere nu are rost să mai discutăm dacă sunt sau nu false. Doar că aş vrea să nu ne scape din vedere un singur lucru. Sunt îngrozit nu de casetă, ci de poziţia preşedintelui din această seară. Poziţia din această seară îl incriminează complet. Orice om normal nu ar fi răspuns 'nu ştiu ce e, dar eu niciodată nu am lovit un copil'. Ăsta era răspunsul unui om normal. Restul, că 'se duce acasă să vadă cum e caseta, că va da un comunicat, e o ruşine pentru noi toţi. Am auzit mai demult, nu acum, de acest episod. Există mai multe legende despre disponibilitatea domnului Băsescu  de se lua la harţă, dar cu adulţi, gen sindicalişti. Era chiar simpatic când o făcea, dar nu se lua de copii, ci de adulţi. Eu vorbesc despre reacţia pe care trebuia să o aibă orice om, nu neaparat cine voia să fie preşedinte, adică un model. Că imaginile sunt trucate sau nu, nu e treaba mea, nu mă pronunţ", a afirmat liberalul.

"Vă asigur că o să mă uit şi o să vă dau o explicaţie publică. Nu îmi aduc aminte de incident. Sunt destui care mă înjură pe unde mă duc. Probabil că mai eram cu cineva, nu eram singur. Nu ştiu dacă acel copil nu a vorbit urât femeii. Vedem despre ce este vorba. Voi da o explicaţie mâine", a declarat Traian Băsescu, în cadrul emisiunii Realitatea zilei.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?