A găsit în pod un animal sub o grămadă de blană. A zis că e mort, dar trăia. ŞOC când a văzut ce era

 

Paul, un bărbat din Canada, a găsit în podul casei lui, în care nu se mutase de multă vreme, un ghem foarte mare de blană. A bănuit că un animal sălbatic îşi făcuse cuibul acolo şi murise între timp, dar s-a înşelat. Galeria Foto.

A dat blana la o parte şi a descoperit ceva şocant. Era o pisică vie, peste care crescuse blana haotic şi aşa cum nimeni n-a mai văzut vreodată. Desigur, din cauza greutăţii care apăsa asupra ei, felina nu se putea mişca, iar starea ei generală de sănătate era precară. Omul a dus animaul repede la un veterinar, care şi acesta a rămas fără vorbe. Nu mai văzuse nici el aşa ceva vreodată.

Specialiştii au tuns pisica grijulii, într-o operaţiune ce a durat foarte multe ore. Într-un final, animalul a scăpat de blană şi a revenit, cu timpul, la o viaţă normală, alături de noul stăpân.

Ce a găsit omul în pod, în Galeria Foto.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?