Angajatorii au anunţat câţi bani dau în plus salariaţilor de Crăciun

 
Angajatori generoşi în 2018?
Angajatori generoşi în 2018?
FOTO: Winmasters

Prime de Crăciun. Angajații din 36,6% dintre companiile româneşti vor primi beneficii de Sărbători de până la 500 de lei anul acesta, scrie Realitatea Financiara.În alte 7,7% dintre companii, beneficiile vor fi cuprinse între 500 și 1.000 de lei, în timp ce doar 11,3% dintre angajatori sunt mai generoși, având în plan prime și beneficii de sărbători de peste 1.000 de lei.

La polul opus, 14,1% dintre companii vor acorda recompense de maximum 100 de lei. Datele apar în cel mai recent sondaj realizat de BestJobs în rândul a 366 de companii mici, medii și mari din România.

Vestea bună este că în cazul a 23,2% dintre companii, aceste beneficii de Sărbători sunt acordate tuturor angajaților indiferent de performanța financiară a companiei în anul în curs, în timp ce 21,1% dintre angajatori stabilesc valoarea în funcție de evoluția companiei și de profiturile obținute.

Totuși, jumătate dintre angajatori susțin că beneficiile pe care le-au planificat pentru acest an vor avea o valoare similară cu cele de anul trecut și numai 14% dintre companii au redus bugetul pentru prime de Crăciun în 2018.

VEZI AICI dacă primeşti sau nu bonus de Sărbători.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?