Andronescu, umilită de protestatari: Mor copii, n-aţi făcut nimic, nu vă pasă! (VIDEO)

 

Ministerul Educaţiei Ecaterina Andronescu a fost pusă în dificultate, vineri, de întrebările mai multor protestatari de la Sibiu, legate de starea deplorabilă a infrastructurii şcolare. Întrebată cum e posibil ca un copi să moară înecat într-o toaletă exterioată, Andronescu a dat vina pe conducerea şcolii. La o altă întrebare incomodă, a afirmat că nu a avut timp să facă tot ce şi-a propus, de când a preluat mandatul. 

Răzvan Dinu, unul dintre protestatatii "Vă vedem din Sibiu" a interpelat-o pe Ecaterina Andronescu la ieşirea din sediul PSD local.

„Cât de responsabilă vă simțiți dumneavoastră de starea învățământului românesc?", a întrebat-o acesta pe Ecaterina Andronescu. Răspunsul ministrului Educaţiei a fost că în ultimele zile a discutat cu omologii ei din UE şi "toți se confruntă cam cu aceleași lucruri cu care ne confruntăm și noi".

Protestatar: Mai există copii care mor pentru că au căzut în rahat, în Uniunea Europeană?

(...)

E. Andronescu: (...) În România, școlile, din punctul de vedere al patrimoniului nu sunt în responsabilitatea Ministerului Educației. Sunt în responsabilitatea autorităților locale. E foarte greu să înțeleg ce s-a întâmplat acolo de nu au făcut ce trebuiau să facă.

(...)

Protestatar: Ar fi trebuit să vă dați demisia a doua zi!

E. Andronescu: Asta e părerea dumneavoastră!”

Interpelată de un alt protestatar, ministrul Sănătăţii a continuat să se eschiveze, afirmând că "ce a putut să facă, a făcut" şi că toată viaţa "şi-a făcut datoria".

Inregistrările video ale celor două dialoguri FB/Răzvan Dinu 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
CIorditorii saboteaza tara si poporul !
25 May 09:31
... de 30 de ani !
Răspunde
0 0
Citizen
25 May 08:29
Abrambureala invatamantului romanesc. Demisia!
Răspunde
0 0
Ana
24 May 19:35
Ecaterino vedeate-aș moartă cu dric la poartă și cai mascați.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?