Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Carte de condoleanţe, deschisă la o galerie de artă

 
Andrei Gheorghe, incinerat
Andrei Gheorghe, incinerat

Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Este doliu în presa din România. Andrei Gheorghe a murit luni fulgerător. A fost găsit mort în locuința sa din Voluntari.Andrei Gheorghe va fi incinerat. Medicii legiști spun că jurnalistul de 56 de ani avea probleme cardiace mai vechi și că ar fi suferit mai multe infarcte. Rezultatul analizelor toxicologice va fi gata în câteva săptămâni.

Sâmbătă Andrei Gheorghe va fi incinerat. Cei care vor să lase un mesaj în cartea de condoleanţe, o pot face începând de joi, la Mobius Gallery, Strada D. I. Mendeleev 2, București. Trupul jurnalistului va fi incinerat sâmbăta.

"Vă puteţi lua rămas-bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 martie şi vineri 23 martie, la Galeria Mobius, Str. Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, Bucureşti. Dorinţa exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moarte să fie incinerat. Aşadar, incinerarea are loc sâmbătă 24 martie, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, ora 10 a.m.", se precizează într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

"Dragi prieteni, stimaţi colaboratori, Galeria îşi închide programul de vizitare de azi, 20 martie, până marţi, 27 martie. Evenimentele programate în acest interval vor fi amânate cu cel puţin o săptămână.
Vă mulţumim pentru înţelegere!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Galeriei Mobius.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seară, în baia locuinței sale din Voluntari, de un bărbat care avea grijă de casa lui. Apelul la 112 a fost dat la ora 22 și 15 minute. Polițiștii au confirmat că este vorba despre cunoscutul om de radio și televiziune.

Moartea lui Andrei Gheorghe a creat o adevărată isterie pe rețelele de socializare. Mulți au intrat pe facebook pentru a posta un mesaj despre cel care a fost Andrei Gheorghe.

În ultima postare, tot pe facebook, Andrei Gheorghe îşi anunţa planurile de viitor. „Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari şi alte asemenea făpturi imbecile", a fost ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe.

Acid până la capăt, Andrei Gheorghe şi-a îndreptat furia spre cei care au condus România vreme de 30 decenii şi NU au construit nimic: "Vă blestem cu spitalele, școlile, șoselele, șpăgile, infumurarile și prostia voastră agresiva. Va blestem sa muriți stind la coada, sa trăiți din salariu și sa va petreceți bătrânețea cu o pensie obișnuita, intr-un oraș obișnuit, cu doi copii obezi și beți in sufragerie și cu părinții in întreținere pe veci. Sunt obosit și drumul nu se mai zărește."

Andrei Gheorghe era născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.

Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13″). Pro FM Bucureşti (1996-2002;"Midnight Killer" "13-14″), şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

La Realitatea TV a realizat emisiunile "Politică, frate!" și "Am o știre pentru tine!"

Andrei Gheorghe va fi incinerat, potrivit ultimelor informații legate de cazul său. Andrei Gheorghe era un om credincios, în ciuda aparențelor. El dezvăluia într-un interviu ce îi cerea lui Dumnezeu.

„Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios", declara Andrei Gheorghe în 2016, într-un interviu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?