Andreea Cosma, declaraţie neaşteptată: Susţin DNA. Îmi pare rău că...

Deputatul Andreea Cosma, sora Vlad Cosma, cel care a făcut agenda publică în ultima săptămână după ce a prezentat mai multe înregistrări în care procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice acte, a afirmat că întregul scandal nu este un asalt la adresa justiţiei şi că susţine DNA. "Îmi pare rău de un singur lucru: Ok, suntem inculpaţi, sunt mulţi inculpaţi în România. Suntem penali, sunt mulţi penali în România. Avem prezumţia de nevinovăţie. Îmi pare rău că Laura Codruţa Kovesi nu s-a delimitat de aceşti procurori care s-au folosit de numele ei. Îmi pare rău că se aruncă o lumină proastă asupra DNA din cauza acestor procurori. Sunt oameni cinstiţi în DNA. Susţin această instituţie. Nu e un atac la justiţie, e un atac la aceşti procurori şi aceşti poliţişti", a declarat Andreea Cosma, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Deputatul Andreea Cosma a venit luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, Vlad Cosma, fost deputat PSD de Prahova, își așteaptă sentința într-un dosar. În prima sentință, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiul său la cinci ani de închisoare.

"Nu mi-e teamă pentru că am încredere în judecători şi în Dumnezeu. La prima instanţă a fost o cu totul altă situaţie: procurorul Negulescu era în funcţie, iar martorilor le era frică să vorbească. Judecătorii au fost foarte corecţi şi înţelepţi. Eu sunt sora lui Vlad Cosma şi fiica lui Mircea Cosma şi e normal să fiu alături de familia mea. Sunt deputat de Prahova şi toţi oamenii ăştia: Ghiţă, Daniel Savu, etc sunt cetăţeni din Prahova şi eu trebuie să le reprezint interesele", a declarat Andreea Cosma.

"Cred în adevăr, au fost probe false", a spus aceasta.

"Aveam două variante: să mă duc la puşcările sau să intru într-o relaţie cu Negulescu. Am încercat să am o relaţie cu un om care era inumam. Nu imi e teamă", a mai spus Andreea Cosma, adăugând că judecătorii vor da soluţia care trebuie. În ceea ce o priveşte pe Laura Codruţa Kovesi, Andreea Cosma că îi pare rău că nu s-a delimitat DNA.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?