Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care nu vrea să arate faţa fetiţei

 
Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care nu vrea să arate faţa fetiţei
Andreea Bălan, adevăratul motiv pentru care nu vrea să arate faţa fetiţei

Andreea Bălan trăieşte o altă viaţă de când a născut. Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Un show păcătos" vedeta a povestit despre cum i s-a schimbat viaţa. Totodată, blondina a dezvăluit şi cu cine seamănă Ella.

"Pe cât posibil încerc să îmi împart timpul şi acasă şi pe scenă. Mă bucur că am revenit foarte repede pentru că fizicul mi-a permis. Mă bucur că am concerte în fiecare weekend. Îmi doream să fac show, să dansez. Nu am voie să fac acele acrobaţii pe care le ştiţi. Pot să dansez, să fac coregrafii. Nu simt durere, dar trebuie să mă menajez. Viaţa de mămică este foarte frumoasă. Totul se schimbă în bine. Tot ce fac are un nou sens. Sunt mult mai fericită, mult mai mulţumită cu viaţa pe care o am. Tot ce fac, fac pentru ea. Eu nici înainte nu făceam shopiing şi nu pierdeam timpul în oraş. În weekend-uri am concerte. Nu sunt chiar atât de ocupată încât să nu mă ocup de fetiţa mea. Ella îmi face programul. Mama este ziua, nu vreau să o chinui noaptea. Noopţile le împărţim. O noapte eu, 4 George. Eu îi aşez biberoanele. Mai stau şi eu până pe la 6 dimineaţa, dar clachez. Se trezeşte din două în două ore. Ea este foarte cuminte, plânge doar dacă îi e foame. Nu cred că are colici, nu plânge 3 ore în continuu pe zi. Suntem norocoşi. Avem tot ce ne trebuie, mă pricep la toate, cu toţii ne pricepem. E o plăcere să ai grijă de un bebeluş. Are bărbiţa mea, năsucul lui şi ochişorii lui. Mie mi-ar plăcea să aibă ochii verzi. Are şi pătuţul ei, dar o luăm şi în patul nostru. Amândoi o ţinem pe piept. George îi face băiţa, are mai multă forţă. Botezul nu o să îl fac public. Am cunoştinţe cărora nu le place să fie filmate. Tata urmează să o vadă. Am fost supărată pe el în maternitate, dar acum îl aştept cu drag să o vadă", a spus Andreea Bălan într-un interviu acordat pentru emisiunea "Un show păcătos", conform spynews.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?