Ancheta despre relațiile lui Trump cu Rusia zguduie Casa Albă

Un personaj-cheie de la Casa Albă este în centrul anchetei care dinamitează mandatul lui Donald Trump.

Investigația federală privind presupusa implicare a unor oficiali ruși în campania electorală a Președintelui Donald Trump vizează nu doar consilieri de campanie ai acestuia, ci si personaje surprinzătoare.

Este vorba de cel puțin un angajat al Casei Albe. Potrivit Washington Post, un consilier senior de la Casa Albă a suscitat interesul investigatorilor.

Departamentul de Justiție a numit un procuror special care să conducă cercetarea privind implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016. Trump a catalogat în numeroase rânduri acest subiect ca fiind fake news. Și la nivelul Congresului american s-au format numeroase comitete care să analizeze legăturile președintelui ales cu rușii.

Secretarul de Presă al Casei Albe, Sean Spicer, a dat o declarație privitoare la înțelegerea secretă cu Rusia care l-a favorizat pe Trump:

"Așa cum a declarat Președintele anterior, o investigație amănunțită va confirma faptul că nu a existat o înțelegere secretă între staff-ul de campanie și entități străine".

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?