Anchetă a IPJ Dolj, după ce doi poliţişti au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu

 

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete în cazul a doi poliţişti din Craiova care au fost fotografiaţi dormind în maşina de serviciu, transmite corespondentul Mediafax.

Cei doi poliţişti au fost surprinşi, duminică, de un craiovean, în timp ce dormeau în maşina de serviciu pe care o parcaseră pe un drum mai puţin circulat.

Unul dintre ei dormea pe scaunul şoferului, celălalt în spatele sau. Cel care i-a văzut i-a fotografiat şi a publicat imaginile pe o reţea de socializare.

După publicarea imaginilor, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus efectuarea unei anchete pentru a stabili cine sunt poliţiştii.

”Conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări urgente de către organele specializate de control din cadrul Inspectoratului pentru clarificarea situaţiei. În măsura în care se vor constata încălcări ale Codului de etică şi deontologie profesională sau ale altor proceduri şi prevederi legale ce reglementează activitatea Poliţiei, se vor dispune măsuri în consecinţă, întrucât managementul instituţiei noastre nu tolerează astfel de comportamente“, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?