Anamaria Prodan, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană, audiate în dosarul Vrăjitoarelor

 
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană, audiate astăzi la Judecătoria Buftea în dosarul Vrăjitoarelor. Cele trei au fost chemate în faţa magistraţilor în calitate de martori.

În timp ce Sânziana Buruiană spune că a fost sunată de una dintre aşa-zisele vrăjitoare, soţia lui Reghecampf a declarat că ea nu crede în aceste practici.

"Tu ai fost la vrăjitoare? Nu, eu nu cred în aşa ceva şi eu le-aş închide pe viaţă. Şi cu ce dovezi vii astăzi? Nu, eu nu vin, eu sunt martor. O să spun exact ceea ce ştiu. Ştiai că Oana se ducea la vrăjitoare? Nu, Oana nu mi-a spus niciodată decât când era foarte tărziu când nu mai era nimic de făcut. Eu am sfatuit-o să meargă la poliţie.", a spus Prodan.

Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu spun că au fost sunate de vrăjitoare.


Sânziana Buruiană susţine că i-a închis telefonul uneia dintre vrăjitoare, de teamă.

Aşa zisele vrăjitoare Vanessa şi Melissa au fost trimise în judecată de procurori după ce ar fi înşelat zeci de persoane. Ele îşi ameninţau victimele cu blesteme în cazul în care nu vor primi bani. Oana Zăvoranu se află printre cei înşelaţi. Ea a pierdut astfel 450 de mii de euro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?