anaf.ro picat // Site-ul ANAF este căzut, românii furioși

 
anaf.ro
anaf.ro

anaf.ro picat // Site-ul ANAF este căzut sau se încarcă extrem de greu, și asta cu doar câteva zile înaintea termenului limită pentru depunerea Declaraţiei Unice.anaf.ro picat // Site-ul ANAF este căzut sau se încarcă greu încă de ieri. În acest moment nu este funcțional, în ciuda faptului că, la un moment dat, în cursul zilei de ieri, își revenise.

Cel mai probabil, cauza o reprezintă afluxul de utilizatori care încearcă să intre pe anaf.ro pentru a descărca și a completa online "Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice".

Termenul limită de depunere este luni, 16 iulie 2018. Cine depune declaraţia online până pe 16 iulie beneficiază de o bonificaţie de 5%. Vizați sunt cei care câștigă bani din chirii, dobânzi, drepturi de autor şi alte activități independente. Cine nu depune declarația va fi amendat. 

Nu este prima dată când se întâmplă ca anaf.ro să fie nefuncțional. Numai în acest an, site-ul site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, s-a blocat de câteva ori. Cea mai mare problemă a fost în ianuarie, când peste 200.000 de contribuabili au intrat să descarce şi să completeze Formularul 600.

Realitatea TV a prezentat în urmă cu o lună un material special dedicat haosului de la ANAF. 

România este țara în care se cheltuiesc mai mulți bani pentru reparații decât pentru modernizare. Sistemul informatic al ANAF a împlinit 20 de ani, a informat atunci Realitatea TV. Materialul, difuzat la Reportajele Realității, poate fi văzut aici!

----------------------

UPDATE // Site-ul ANAF, anaf.ro, a fost redirecționat spre mentenanta.anaf.ro, iar acolo este postat următorul mesaj:

"Lucrare de mentenanţă. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Sistemul de depunere declaraţii este funcţional, inclusiv sistemul de verificare a stării depunerii declaraţiilor.

https://decl.anaf.mfinante.gov.ro

https://www.anaf.ro/StareD112/ "

Totuși, și mentenanta.anaf.ro se încarcă foarte greu sau, de multe ori, nu se încarcă deloc.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?