ANAF declanșează operațiunea ,,Demetra'', după criticile lui Dragnea

 
Cine este noul vicepreşedinte al ANAF

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) și inspectorii Direcției Generale a Vămilor (DGV) demarează la nivel național acțiunea ”Demetra''. Aceștia vor verifica integral circuitele de comercializare a legumelor și fructelor. Inspectorii antifraudă vor controla achizițiile intracomunitare și importurile, transporturile care tranzitează punctele de trecere a frontierei și rețelele de vânzare en-gros și en-detail ale acestor produse.

Pentru prevenirea și combaterea fraudei fiscale și vamale, inspectorii antifraudă verifică în detaliu toate etapele ciclului de comercializare a legumelor și fructelor până la vânzarea către consumatorul final, cu precădere în legătură cu legalitatea achizițiilor intracomunitare și importurilor, corectitudinea actelor de proveniență și de însoțire a produselor, corespondența cu realitatea a facturilor, chitanțelor și bonurilor fiscale.

 Decizia ANAF vine la numai câteva ore după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit din nou despre standarde duble în ceea ce privește legumele și fructele și a cerut controale din partea instituțiilor care verifică importurile de astfel de produse.

„Trebuie să încercăm să reuşim să nu mai existe în România acest standard dublu, şi anume roşiile bune se păstrează pentru ţările din vest, iar în România vin roşii proaste şi nesănătoase şi e valabil pentru orice legumă, e valabil pentru orice fruct care intră în această ţară. Interesul nostru este ca românii să aibă pe masă fructe şi legume sănătoase, pentru că românii merită mai mult şi pentru asta o să facem absolut tot ce este necesar cu cei care sunt în funcţie acuma sau cu ceilalţi care vor veni după ei dacă cei care sunt în funcţie acuma nu înţeleg care este uriaşa responsabilitate la care s-au angajat atunci când au fost propuşi, numiţi în funcţiile respective”, a spus Liviu Dragnea.

Haos total la ANAF! Teodorovici cere demiteri la vârf

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
serban
11 Apr 13:00
Nu cred ca o sa-ai dea amenzi intre ei .Ar fi prea mare prostia.Mult zgomot pt nimic cu un mare fassssssssssssssssssss!
Răspunde
0 0
serban
11 Apr 12:59
Nu cred ca o sa-ai dea amenzi intre ei .Ar fi prea mare prostia.mult zgomot pt nimic cu un mare fassssssssssssssssssss!
Răspunde
0 0
Leon
11 Apr 12:54
Cine are firme de import ,noi ,nu ,mafia dracnistă, sigur are ,probabil ca unele nu cotizeaza pe măsură la partidul mafiotului ! Un individ care urăște românii din toti rarunchii ,ne-ar omorî cu mâna lui ,cu plăcere, e un criminal programat ,dar o face cu mâna altor criminali !
Răspunde
0 0
titi
11 Apr 12:44
Am ajuns in epoca de aur. cEL MAI IUBIT FIU AL POPORULUI A HOTARAT. SO PA EI
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?