Ana Birchall primește încă o lovitură din PSD

 

După atacul declanșat de Codrin Ștefănescu asupra ministrului Justiției, a venit rândul lui Liviu Pleșoianu să se mobilizeze. Pleșoianu susține că era absolut evident că primul lucru pe care îl va face Birchall va fi încercarea de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu o critică în termeni duri pe Viorica Dăncilă, pentru desemnarea Anei Birchall în funcţia de ministru al Justiţiei, imediat după europarlamentare. Criticile lui Pleşoianu vin în contextul în care Ana Birchall a anunțat, marți, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție, precizând că ”sunt două concluzii și niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții".

"Toți cei care o țineți în brațe pe Dăncilă sunteți părtași! Cine a propus-o pe Birchall la Justiție la doar două zile după europarlamentare? Sublima DĂNCILĂ! Iar fonfleul de imagine cu remanierea nu a ținut decât la naivi. Orice om zdravăn la cap și cu neuroni funcționali înțelege imediat că era CLARĂ acceptarea nedistinsei Birchall la Justiție și la fel de CLARĂ neacceptarea doamnei Gârbovan la aceeași Justiție. Așa că să se abțină de la plânsete care dau bine la TV și doamna Dăncilă, și cei care o țin în brațe. Faptul că Birchall e ministru la Justiție e doar din vina VOASTRĂ! Asumați-vă!

Ce credeați că o să facă Birchall după ce o propune Dăncilă și o numește Iohannis la Justiție? Era absolut evident că primul lucru va fi încercarea de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție! Azi, tocmai a recunoscut asta și a solicitat, imperativ, închiderea Secției!
 
Imediat după europarlamentare (unde a tăiat și a spânzurat STS pentru că așa a stabilit Dăncilă prin OUG!), Dăncilă ne-a spus că nu comentează condamnarea lui Dragnea (la fix o zi după alegeri) și că nici despre Statul Paralel nu știe nimic "pentru că a fost plecată nouă ani din țară" (deși strigase cu un an în urmă împotriva... Statului Paralel la marele miting împotriva... Statului Paralel). La doar două zile după europarlamentare, Dăncilă a propus-o pe Birchall la Justiție... Între timp, a dat OUG pentru ca tot STS să se ocupe și de alegerile prezidențiale...", scrie Pleşoianu pe Facebook.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Intrebati interlopii,au nevoie de codul penal,ca magistrații zic doar că..apelând la popor.
18 Sep 05:32
Gresit ,dle deputat,primul gând al doamnei ministru a fost să primească o foaie de parcurs de la SUA și a primit-o pe ascuns ,desi presedinta CSM o vrea publică,auzi vorbă ,păi unde a ajuns parteneriatul ?Inteleg ca magistrații nu vor SIIM,interlopii nu vor codul penal iar evazionsitii fiscali nu vor codul fiscal.Păi să îi intrebati pe americani ,doamna ministru,de cine sa ascultăm mai intăi ?Ce importantă are ca Procuratura Generală avea un birou special ,condus de Ovidiu Năstase,care se ocupa de magistrți?Era doctrina comunistă,acum magistrații se supun numia indicațiilor partenerului,dacă ne luăm după condamnarea dlui Dragnea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?