Amnistia și grațierea, respinse de Comisia Juridică a Camerei Deputaților

 

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins, marţi, în unanimitate, proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a respins marţi în unanimitate proiectul de lege pentru graţierea unor pedepse şi a unor măsuri educative privative de libertate, potrivit Agerpres.

Raportul comisiei urmează să fie dezbătut în ședința de plen de miercuri a Camerei Deputaților, care e și cameră decizională.

Proiectul prevede că se graţiază în întregime pedepsele cu închisoare de până la 5 ani. Proiectul a fost iniţiat de Guvernul Grindeanu în 2017 şi adoptat în acelaşi an de Senat.

Săptămâna trecută, PSD a anunţat că a decis respingerea proiectului de lege privind amnistia şi graţierea în sesiunea extraordinară a Parlamentului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Circul poate fi si Circ de stat,ca animalele nu au cetățenie ie
28 Aug 06:06
Vai,dar nu stiu cine a propus gratierea si amnistia ?Dacă il grația pe dl Dragnea,ei ce zici dl Ciuma Rosie,ar fi bucurie in PSD ?Păi de-aia l-au condamnat sa incurce lucrurile ?Parte tragică a acestui popor este ca străinii vă preiau ura si incrâncenarea diabolică si cred că dl Dragnea a fost corupt ,a furat banii copiilor orfani si ai văduvilor de răzbiu si se cerceteaza acum si ce a furat de la UE,cu firme care fac servicii inlăturând străinii de la contractele cu statul.Aptopo,dle Ciuma Rosie,când mergeți in concediu,ocoliti Sapoca,acolo sunt bețivi in sevraj.
Răspunde
0 0
Diaspora
27 Aug 23:59
Nu vine USR la guvernare stai linistit, fara PSD USR cu Barna si Pojar sunt inexistenti. Marck my word!!! Dincolo de dementa , totul este logic.
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
27 Aug 19:28
BRAVO VIORICA ! Arata loazelor perverse cu pantaloni ca au mintit poporul 30 de ani cu ''iubirea'' si ''calitatile'' lor ! NIMENI dintre purtatorii ilegali de pantaloni nu a facut atitea lucruri simple dar bune in atit de putin timp !!! Se poate abroga si o ordonanta de urgenta, se pot mari si pedepse si amenzi, se pot face multe lucruri simple si eficiente ! Si nu se supara nimeni !!!

BRAVO VIORICA !!! ARATA CA SE POATE !!! ARATA CA E NEVOIE DOAR DE BUN SIMT SI DECENTA !!! BRAVO VIORICA !!!

adio hadriene, traiane, ..., ne-ati demonstrat ca ''lupta de clasa'' doar va luat mintile !!!
Răspunde
0 0
Cioooma Rosssie !!!
27 Aug 12:31
Cum a fost posibil ca niste ''alesi'' sa produca astfel de aberatii in ultimii 2-3 ani !!!!!????? Cum a fost posivbil ca niste INFRACTORI si o GASCA INFRACTIONALA sa ajunga in parlament si sa sodomizeze o tara intreaga !!!!!?????
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?