Amintiri din "Epoca de Aur" la Guvern. Ministrul Agriculturii a avut un discurs memorabil

 

Discurs memorabil, tip "Epoca de Aur", al ministrului Agriculturii la începutul şedinţei de Guvern! Petre Daea a ţinut să anunţe că fermierii vor primi ÎN PREMIERĂ subvenţiile începând cu luna februarie, în timp ce anul trecut s-au acordat în lunile iunie-iulie. 

"Am luat toate masurile organizatorice, masurile tehnice de rationalizare a efortului uman in asa fel incat în data de 1 martie au inceput depunerile de cereri, iar azi, la aceasta ora, prin datele pe care noi le procesam, in Romania s-au depus 6.020 de cereri fata de 2.490 cereri anul trecut toata ziua. Până diseara mai este, sistemul lucrează, oamenii sunt la datorie, proceseaza cererile intr-o deplina... intr-un deplin respect faţă de fermierii români", a spus Daea, la începutul ședinței de Guvern. 

Când premierul Sorin Grindeanu l-a întrebat ”ce se întâmplă la 31 martie”, ministrul Agriculturii a răspuns că pentru el ”ziua este exacta, sarcina de asemenea”.

”Sper ca in 31 martie sa avem numai situatii neclare intre sistem, sistemul de aplicare si situatiile concrete pentru fermierii din Romania”, a mai afirmat Daea. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?