Americanii au putut câştiga invitaţii la ceremonia de învestitură a lui Obama

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Spuneţi ce înseamnă ceremonia de învestitură pentru dumneavoastră şi puteţi câştiga o invitaţie la ceremonia din 20 ianuarie.

Acesta a fost sloganul unui concurs lansat înainte de învestitura lui Barack Obama în Statele Unite. 10 norocoşi au ajuns gratis la Washington, unde au participat la învestirea lui Barack Obama în funcţia de preşedinte. Pentru a intra în competiţie, participanţii au avut de îndeplinit următoarele condiţii:  să fie majori şi să fie de naţionalitate americană sau să deţină un titlu de şedere permanentă.

Câştigătorii au zburat la Washington cu un invitat la alegerea lor şi au fost cazaţi la hotel. Comitetul de învestitură s-a aşteptat ca la ceremonie să participe aproximativ 240.000 de invitaţi, pe lângă sutele de mii de oameni prezenţi străzile Washingtonului pentru a fi alături de Obama într-o zi istorică a naţiunii americane.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?