Incredibil. Ambasadorul Japoniei îi dă lecții de limbă română primarului din Bălți

 
Ambasadorul Japoniei din Moldova
Ambasadorul Japoniei din Moldova

Situaţie jenantă în al doilea oraş ca mărime din Republica Moldova. Primarul din Bălţi a fost făcut de ruşine de Ambasadorul Japoniei, care a vorbit în limba română la un eveniment. În schimb, edilul și-a susținut discursul în limba rusă şi a avut nevoie de traducător pentru a înţelege mesajul oficialului nipon.Sosirea ambasadorului nipon în Bălţi le-a dat ocazia localnicilor să exerseze puţinele cuvinte cunoscute în japoneză. Surpriză, însă. Oficialul străin a vorbit în limba română mai bine decât mulți oameni ai locului.

Primarul din Bălţi a avut însă nevoie de traducător pentru a înţelege mesajul. Atunci când i-a venit rândul, el şi-a rostit discursul în limba rusă, moment în care şeful misiunii diplomatice japoneze a apelat la translator pentru a i se traduce în limba oficială de stat a Republicii Moldova.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?