Amantul PERFECT al zodiacului. Nu îl lăsa să plece de lângă tine daca "ai pus mâna" pe el

 
Amantul PERFECT al zodiacului. Nu îl lăsa să plece de lângă tine daca "ai pus mâna" pe el 
Amantul PERFECT al zodiacului. Nu îl lăsa să plece de lângă tine daca "ai pus mâna" pe el 

Horoscop. Se pare că ceea ce se întâmplă în dormitor, şi nu numai, este influenţat şi de astre. 

 

Horoscop. Ştiai că există nativi care nu te lasă să dormi o noapte întreagă? Dacă te numeri printre norocoasele care au "pus mâna" pe unul dintre aceştia, nu îl lăsa să îţi scape! Iată care sunt cei mai buni amanţi ai zodiacului! TOP 5: 

5. Taur

Taurul este foarte senzual și se va supune ușor dorințelor tale. Nu-i place să facă lucrurile în pripă, așa că rezervă-ți ceva timp, dacă ai de gând să faci sex cu un Taur. Expert al seducției, mereu în căutarea punctelor sensibile, știe cum să-ți răsfețe trupul ca nimeni altul.

4. Gemeni

Gemenii sunt niște amanți plini de viață. Poziția sexuală preferată a lor este aceea în care partenerii stau întinși pe o parte, față în față. Nativii acestei zodii preferă să facă sex mai degrabă în grădină, decât într-un dormitor sofisticat. 

3. Berbec

Berbecii știu mai bine ca oricine să creeze o atmosferă romantică și au o imaginație debordantă în a-și pune în scenă cele mai îndrăznețe fantezii. Ei adoră să fie zgâriați sau mușcați și nu le e rușine să țipe de plăcere în timpul actului sexual.

2. Fecioara

Nativul în Fecioară este adeptul iubirii rafinate. Acestuia îi place să dețină controlul, de aceea această poziție este ideală, permițându-i să stabilească unghiul și ritmul penetrării. Se dau în vânt după tot felul de joculețe erotice. Un nativ din zodiac Fecioară știe întotdeauna ce vrea, iar partenerul său poate fi sigur că va avea parte de o experiență sexuală de neuitat.

1. Scorpion

Este zodia cu cel mai fierbinte sânge și poate cel mai nesătul amant dintre toate semnele horoscopului. Dacă te vei lăsa pradă dorințelor unui Scorpion, s-ar putea să treci de la stimulare orală, la penetrare adâncă. Dacă ești o fire mai timidă și nu te simți pregătită de sex sălbatic, stai departe de un Scorpion, căci odată ce ai ajuns în patul acestuia, nimic nu te mai poate salva!

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?