Altă simplă precizare de la Toader pentru Cuc, Răzvan Cuc

 
Ziua moţiunilor la Senat: Mari emoţii pentru Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici 
Ziua moţiunilor la Senat: Mari emoţii pentru Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici 
Ziua moţiunilor la Senat: Mari emoţii pentru Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici 

Fostul ministrul al Justiției, Tudorel Toader, vine cu o ,,altă simplă precizare despre ordonanța pe achiziții. Precizarea îl vizează pe actualul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc.,,MJ avizează, sub aspectele de legalitate, proiectele de acte normative inițiate de către alte ministere.MJ nu inițiază și nu elaborează proiecte de acte normative în locul altor ministere. 

În evidentele MJ nu figurează un proiect trimis spre AVIZARE conform dispozițiilor art. 20 alin. (7) din HG 561/2009, referitor la ”ordonanţa pe achiziţii”.
În faza de prealabilă, de consultare interinstituțională, MJ a transmis o serie de propuneri si observații, referitoare la un proiect OUG pentru modificarea și completarea unor acte normative printre care și legislația din domeniul achizițiilor publice. 
Prin adresa MJ nu a fost solicitat avizul CSAT.
Luând în considerare intervențiile asupra unor acte normative care transpun directive ale Uniunii Europene (art. II – V din proiect), în temeiul art. 2 pct. 37 din H.G. nr. 16/2017, a fost menționată necesitatea obținerii avizului Ministerului Afacerilor Externe și a Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene'', a scris Toader pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Vă astepto provincia ,baroane ,e mai usor ca în politica
23 Apr 10:50
De ce nu o lăsti mortă domnule ministru ?Avirele nu au constituit un capis deminutio,ci insubordonarea fată CEX,care a decis ceva si lansarea de initiative-zvonuri in spatiul public,ca sa agite hastagii si bravul occident.Nu trebuie sa suferiti ca mii de oameni,care au fost si sunt batjocoriti de un sistem ,care nu vrea sa moară,nu vă interesa de un stat,compus din oameni,ca dl Dragnea,e declarat că nu e stat de drept,pornind de la o persoană fizică,si vă intereseaza cum ati dat avize pe deciziile de crescut gaste săsești in gospodăriile de la malul Dunării.Fiti rezon si plecati la Iasi,unde ganditi ce faceti si faceti ce gînditi.In politică e altfel trebuie ce trebuie !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?