Alianţa PSD-PPDD, şi la TV. Guşă: "Diaconescu, mulţumit că e în gaşcă". Cum îşi spală Ponta ruşinea

 
Alianţa PSD-PPDD, şi la TV. Guşă: 'Diaconescu, mulţumit că e în gaşcă'. Cum îşi spală Ponta ruşinea
Alianţa PSD-PPDD, şi la TV. Guşă: 'Diaconescu, mulţumit că e în gaşcă'. Cum îşi spală Ponta ruşinea

Lovitură pe piaţa media! Fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, va avea o emisiune la România TV, post apropiat PSD-ului. Şi asta în condiţiile în care, în trecut, Diaconescu era un critic aspru al social-democraţilor. Într-o intervenţie la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Guşă a explicat cui ar folosi această asociere.  "Întotdeauna o medalie îşi aşteaptă premiatul. Medalia este publicul, unul de o anumită factură, şi cei care sunt foarte disperaţi după voturi recurg la acest demers. Este un demers jurnalistic care li se potriveşte, sunt oameni fără pretenţii mari, atunci când e vorba de calitatea celor care ascultă sau care votează pentru că aici nu vorbim despre un partid de elită, PSD-ul nu este un partid de elite, partidul acesta aşteaptă să fie votat de către oricine, doar să fie votat. Şi atunci, ei cred că Dan Diaconescu, chiar dacă are acest scor mic în sondaje, se poate reeşapa din postura de moderator al celor mulţi. În acest fel, toată lumea e mulţumită: Ponta că-şi spală ruşinea de a-l lua pe Dan Diaconescu la guvernare printr-un spor de audienţă la postul al cărui patron informal este, România TV, Dan Diaconescu e mulţumit că are o garanţie că e în gaşcă, Ghiţă, în faţa partenerului său politic, Ponta, are o realizare care poate să pară deosebită azi, respectiv insomniacii de noapte care se vor uita la Dan Diaconescu să vadă dacă o găseşte pe Elodia sau nu", a explicat Cozmin Guşă, în emisiunea "Fabrica".

"În România, s-a dovedit că, cu cât suntem mai neserioşi, cu atât ne merge mai bine. România nu trebuie să fie o ţară serioasă, ci una veselă, unde formele sunt fără fond. Din nefericire", mai spune consultantul politic.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

4 -2
tot un analist mai bun decit Gusa
15 Jul 15:05
Alianta PDL-PNL tot la TvV dar la Realitatea TV ...de data asta...Udrea nemultumita ca nu este inca in gasca dar aici se sapa adica se mai lucreaza Cristoiu si Gusa ca doar de aia sint acolo.....
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?