Alexandra Stan, despre Spitalul Judeţean Constanţa: "Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect"

Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa
Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa
Alexandra Stan Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa Imagini din Spitalul Judeţean Constanţa

Interpreta Alexandra Stan a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa Spitalului Judeţean Constanţa. Pe lângă mesajul pe care îl redăm în totalitate, Alexandra a postat şi câteva fotografii, pentru a-şi evidenţia declaraţia. 

"Îmi iubesc ţara şi mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înţeleg de ce noi, între noi, nu putem să ne respectăm şi să ne oferim tot ce este mai bun!  Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasa înseamna România. Acum am venit în ţară din cauză că tatăl meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături şi am rămas şocată de condiţiile de la etajul 1, Secţia Medicală 2, din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa. Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită şi corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearşafului trebuie să le dai bani. Mizerie, dezinteres şi lipsa de respect faţă de pacienţi. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuşi, că putem mai mult de atât", a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.

Sursă foto: Facebook Alexandra StanAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?