Alertă pe malul canalului Dunăre- Marea Neagră, în localitatea Cumpăna(Video)

 

Pe canalul Dunăre-Marea Neagră, în localitatea Cumpăna, s-a dat alertă generală. Malul canalului s-a surpat mai puternic dupa furutuna si ploile torentiale de sambata seara. Casele din localitatea Cumpana stau să se prăbușească în gol iar primaria a dat ordin de evacuare. 

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a hotărât să aducă muncitori care să oprească dezastrul. Dacă lucrarea nu se va face în scurt timp, malul s-ar putea prăbuși în orice moment.

S-a constatat că procesul de prabușire a malului este evolutiv – a apărut o fisură mai aproape de gardul celor trei locuințe deja evacuate, iar falia crăpată care, anterior ploii torențiale, era la șapte metri de gardul locuințelor, s-a prăbușit. 10 case de pe strada Dunării sunt în pericol de prabușire. Situația se agravează iar primăria a interzis circulația oamenilor și a mașinilor pe malul canalului, în apropierea zonei afectate.

Detalii pe Realitatea de ConstanțaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?