Alertă în Satu Mare: sute de bombe active au fost găsite!

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a informat că, în ultimii cinci ani, au fost identificate o sută de bombe cu potențial exploziv. De asemenea, ultima misiune de asanare a unei bombe de aviație extrem de periculoasă s-a desfășurat în luna februarie 2018.Pentru prevenirea accidentelor în cazul descoperirii de muniţii neexplodate, cetățenii au obligația să anunţe de urgenţă organele de poliţie, autorităţile administraţiei publice locale sau inspectoratul pentru situaţii de urgenţă.

Aceștia nu trebuie să mişte de pe loc muniţiiile descoperite neexplodate. De asemenea, conform presasm.ro, să nu desfacă sau să predea la agenţii economici specializaţi muniţii neexplodate pentru valorificarea ca deşeuri metalice, să nu folosească muniţiile descoperite pentru improvizarea diferitelor scule sau ornamente, să nu lovească, să taie sau să demonteze, să nu aprindă focul deschis în apropierea muniţiilor descoperite neexplodate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?