Alertă alimentară! Un produs la mare căutare în magazine, RETRAS de la vânzare: salmonella

 
Alertă alimentară: un produs la mare căutare în magazine, RETRAS de la vânzare: salmonella
Alertă alimentară: un produs la mare căutare în magazine, RETRAS de la vânzare: salmonella

Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Lidl România a oferit o informare cu privire la rechemarea şi returnarea produsului „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”.

"Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Clienţii care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menţionate mai sus, sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume. Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsul de la vânzare", anunță lanțul de magazine.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare, mai transmite LIDL.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
roxana
05 Jul 10:50
De ce nu se ridica licenta pentru minim 6 luni, plus amenda !?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?