Alergie la iPad: Un copil de 11 ani a făcut alergie de la metalul din carcasa tabletei

 

Un utilizator de iPad a descoperit că este alergic la acest dispozitiv. Și nu e vorba de ecosistemul Apple, ci de metalul din carcasa tabletei.

În mod uzual, în momentul în care vă treziţi din senin cu o mâncărime, una dintre primele cauze care vă vine în minte este o alergie. Nu v-aţi gândi însă nici într-o sută de ani că respectiva alergie ar putea fi cauzată de gadgetul vostru favorit.  Din păcate, acesta a fost scenariul prin care a trecut un copil de 11 ani.

După ce au fost efectuate mai multe analize şi s-au descoperit fragmente de nichel pe pielea copilului, nu a mai durat mult  până s-a făcut legătura cu un iPad de care respectivul nu se putea dezlipi. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost introdusă în ecuaţie o carcasă Apple Smart Case, simptomele au început să se atenueze. Din acel moment, doctorii au considerat cazul rezolvat.


De partea cealaltă a baricadei, Chris Gaither, purtătorul de cuvânt al Apple, a afirmat că gigantul pe care îl reprezintă nu are nimic de comentat pe marginea cazului. Dacă e să fim pragmatici, este foarte puţin probabil ca un astfel de caz izolat să genereze suficient de multe valuri încânt Apple să înlocuiască nichelul din dispozitivele sale cu un alt metal. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?