Alegerile europene: Parlamentul European a lansat spotul TV "Tu decizi" - VEZI VIDEO

Foto: europarl.europa.eu
"Tu decizi" - acesta este mesajul spotului TV al Parlamentului European, spot ce a fost lansat luni şi care explică că, prin participarea la alegerile europene în perioada 4-7 iunie, cetăţenii pot influenţa viitorul Europei.


Spotul TV, produs în 34 de limbi, face parte din instrumentele campaniei de comunicare a Parlamentului European, care mai include un spot radio, panouri publicitare, cabine multimedia în care sunt înregistrate mesajele alegătorilor, pagini web, acţiuni pentru presă (dosarul de presă, seminarii pentru jurnalişti), precum şi contribuţii pe reţele sociale online (Facebook, MySpace, Flickr, etc).

Spotul TV multilingv a fost conceput de direcţia generală pentru Comunicare a Parlamentului spre a fi adaptat la audienţele naţionale din cele 27 de state membre UE. Acesta este subtitrat şi accesibil pentru persoanele surde sau cu probleme de auz.

Spotul arată persoane într-un studio fictiv, anunţând ştirile pe care ar dori să le audă. Mesajul principal este că, în ciuda faptului că aceste ştiri nu sunt reale, cetăţenii pot influenţa ştirile de mâine prin exercitarea dreptului de a vota cu privire la diferitele opţiuni politice.

Aproximativ 750 de cetăţeni din cele 27 de state membre au fost selecţionaţi pentru această vastă producţie, în care apar 10 prezentatori de ştiri neprofesionişti, filmaţi în studioul United Visions TV la Berlin, în luna februarie.

Având încredere în bunăvoinţa mediilor audiovizuale, Parlamentul European a încercat să creeze un produs profesionist, pentru care a obţinut spaţiu de emisie în mod gratuit, în toate statele membre. De menţionat că acest spot va fi transmis de către peste 100 de canale TV.
Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?