ALEGERI FRF. Candidatură SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ pentru şefia FRF

Gheorghe Chivorchian, alături de Dumitru Dragomir
Gheorghe Chivorchian, alături de Dumitru Dragomir
FOTO: gsp.ro

ALEGERI FRF. Gheorghe Chivorchian, fost președinte executiv al cluburilor de primă ligă Ceahlăul Piatra Piatra Neamț, FCM Bacău, Foresta Fălticeni și FC Timișoara, va candida la președinția Federației Române de Fotbal.ALEGERI FRF. Anunțul oficial va fi făcut luni 17 februarie, ora 12:00, în București, la sediul Agenției de turism Marshall, anunţă Agerpres.

ALEGERI FRF. Văzut de mulți specialiști din lumea fotbalului drept un urmaș al lui Dumitru Dragomir la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, organizație pentru care a lucrat odată cu plecarea de la FC Timișoara, Gheorghe Chivorchian mărturisea, însă, vara trecută, că în condițiile în care s-ar implica în destinele fotbalului autohton ar viza o zonă de conducere care să-i permită ''dezvoltarea unui proiect mult mai amplu decât o competiție sportivă, unul de construcție, care să ofere perspectivă de lungă durată fotbalului românesc".

ALEGERI FRF. "Cred că am experiență, idei, dar și determinarea necesară. Mă voi implica, însă, numai dacă voi constata dacă în România există filoane ale voinței de a implementa un proiect fotbalistic în care dorința de performanță, transparența și susținerea financiară se pot reuni. Atunci mă voi decide", spunea Gheorghe Chivorchian.

ALEGERI FRF. Chivorchian a pus la punct, la cluburile la care a lucrat, un mecanism menit să încurajeze și să dezvolte structurile organizatorice la nivelul juniorilor. În perioada în care a activat la FCM Bacău, toate echipele de juniori ale clubului au ocupat constant locurile 1 și 2 la nivel național.

ALEGERI FRF. Pentru funcția de președinte al FRF și-au mai anunțat candidaturile Vasile Avram, Răzvan Burleanu, Gică Popescu, Sorin Răducanu și Marcel Pușcaș.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?