Alegerea neașteptată a lui Putin. Ce job și-a găsit, dacă nu va câștiga prezidențialele în martie

Vladimir Putin, la volanul unei combine, în timpul campaniei electorale
Vladimir Putin, la volanul unei combine, în timpul campaniei electorale

Vladimir Putin şi-a găsit vocaţia. Şi nu este una la care s-ar aştepta mulţi. Liderul de la Kremlin vrea să se orienteze spre agricultură, dacă nu obţine un nou mandat la conducerea ţării.Nu există aproape nicio șansă ca Vladimir Putin, președintele Rusiei, să piardă alegerile prezidențiale din luna martie. Autoritățile i-au interzis participarea la scrutin principalului său oponent, iar presa și opinia publică îl susțin puternic pe actualul șef al statului, pentru un niou mandat.

În timpul unei vizite la o fabrică de utilaje agricole, în plină campanie electorală, șeful statului a găsit și un moment pentru a răta, în glumă, că este aproape de oamenii muncii. 

Putin a testat un simulator de condus combine şi a fost încântat. Directorul fabricii a promis că îl va angaja pe Putin, dacă rămâne fără actualul loc de muncă după alegeri.

”Dacă se întâmplă ceva, voi începe să lucrez ca şofer de combină după 18 martie”, a spus Putin. ”Nicio problemă, absolut nicio problemă”, a asigurat directorul. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?