Alarmă în intervalul 10.00 -11.00! Vor suna sirenele în toată țara

Sistemul

Alarmă în intervalul 10.00 -11.00! Vor suna sirenele în toată țara. IGSU continuă desfăşurarea lunară a exerciţiilor pentru testarea şi verificarea sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă. Denumită generic ”Miercurea sirenelor” acțiunea se desfăşoară, începând din luna august 2017, în prima zi de miercuri a fiecărei luni.

”Sirenele din ţară vor emite semnalul «Alarmă la dezastre», care presupune iminenţa producerii unor calamităţi cu impact major asupra comunităţilor”, au transmis reprezentanţii IGSU. 

Cele mai des întâlnite situaţii în care este alarmată populaţia prin intermediul sirenelor electrice şi electronice sunt inundaţiile, când este semnalată iminenţa producerii unor viituri care să pună în pericol viaţa persoanelor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?